Rebeldes para siempre
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rebeldes para siempre

PrijemPrijem  PortalliPortalli  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

HEYYYYYYYYYYYYYY

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
***Dul&Any***
Još uvek na početku...

Broj poruka : 3
Datum upisa : 16.06.2008

HEYYYYYYYYYYYYYY Empty
PočaljiNaslov: HEYYYYYYYYYYYYYY   HEYYYYYYYYYYYYYY Icon_minitimePon Jun 16, 2008 11:45 am

Zdrawo swima...Ja sam Jowana i '96 sam godiste...Procitala sam prawila ali ja jednostawno ne mogu da pisem bez owog "w"...Nawikla sam...
Ziwim na Nowom Bg-u...Treniram tenis...UZori su mi:Ana&Jelena&Sharapowa...Bicu redowna...I nadam se da cemo se owde klepo druziti i
da se necemo swadjati...Wolela bih swe da pozdrawim i da pitam ***ADMINE*** dali ja mogu da budem moderator...? love~!
BIGG KISS ZA SWE:love~!: love~! love~!
Nazad na vrh Ići dole
chica*rebelde
°A*d*m*i*n°
°A*d*m*i*n°
chica*rebelde

Broj poruka : 370
Datum upisa : 15.12.2007

HEYYYYYYYYYYYYYY Empty
PočaljiNaslov: Re: HEYYYYYYYYYYYYYY   HEYYYYYYYYYYYYYY Icon_minitimeČet Jun 19, 2008 8:23 pm

welcome! ako želis možeš da postaneš admin... tražim nekoga da ga obnovi pošto ja ne stižem!!!
Nazad na vrh Ići dole
https://rebeldesxsiempre.serbianforum.info
Ilija
Još uvek na početku...

Broj poruka : 6
Datum upisa : 19.04.2009

HEYYYYYYYYYYYYYY Empty
PočaljiNaslov: Re: HEYYYYYYYYYYYYYY   HEYYYYYYYYYYYYYY Icon_minitimeUto Apr 21, 2009 12:51 pm

zzzzzzzzzzzzzzop!Ja sam Ilija iz Novog Bg-a sam.'94 godishte sam i zelim svima da kazem da samo treba gledati porodicu Serano........,a i Buntovnici nisu loshi......josh jednom pozzzzzzzzzzzz.... žurka!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

HEYYYYYYYYYYYYYY Empty
PočaljiNaslov: Re: HEYYYYYYYYYYYYYY   HEYYYYYYYYYYYYYY Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

HEYYYYYYYYYYYYYY
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Rebeldes para siempre :: Upoznavanje :: Welcome nuevos miembres-
Skoči na: