chica*rebelde °A*d*m*i*n°
Broj poruka : 370 Datum upisa : 15.12.2007
| Naslov: Mai Pon Dec 17, 2007 8:29 pm | |
| Šta mislite o ovoj nevinoj buntovnici? Da li vam se sviđa njen glas? Komentarišite... Ime: Maite Perroni Beoriegui
Nadimak: May, Perronita
Wisina: 1.60m
Maite Perroni Beoriegui je rodjena 3 Marta 1983 u Meksiko City-u, DF. Ona je Meksicka glumica i pevacica. Proslavila se kao clanica uspeshne grupe RBD.
Maite je imala samo 11 meseci kada se sa porodicom preselila u Gvadalaharu. Njen otac, Javier Perroni, prebachen je u taj grad zbog posla i tu je porodica Perroni provela 12 godina. Ima dva brata, Adolfa, koji je maldji 3 godine, i Francisca (Paco) koji je 9 godina mladji od nje. Maite, ili 'May' kako je prijatelji zowu, studirala je glumu na Televisa's Centro DE Educación Artistica (CEA) godine 2000, zavrshivsi 2 od 3 godine fakulteta.
Svoj debi je napravila u seriji Rebelde glumeci kao Gvadalupe 'Lupita' Fernandez, curu koja dolazi iz veoma siromashne porodice i dobija priliku da uci u veoma i uvazhenoj Elite Way School. Maite je takodje clan weoma poznate meksichke grupe RBD, koja je oformljena tokom snimanja serije i postala fenomen u Latinskoj Americi, USA i delovima Evrope. Ostali clanovi iz grupe RBD takodje su glumili u seriji.
Jedan od njenih omiljenih hobija jeste voznja rolera.
Maite Perroni je verena sa direktorom benda RBD, Guidom. Datum venchanja je pomeren zbog koncerata RBD po Evropi, snimanja novog CD-a i filma koji Maite trenutno snima.
Maite pjeva glavni vokal u pesmi 'Wanna Play' sa Elgleskog albuma RBD-a 'Rebels'.
Poslednji put izmenio chica*rebelde dana Čet Feb 28, 2008 9:41 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
Rili Volim ovaj forum...
Broj poruka : 252 Datum upisa : 24.01.2008
| Naslov: Re: Mai Sre Feb 27, 2008 10:55 pm | |
| Ona mi je baš preslatka.. | |
|
*Dulce-Zana* °A*d*m*i*n°
Broj poruka : 277 Location : U svetu cveca Datum upisa : 17.12.2007
| |
| Naslov: Re: Mai Čet Feb 28, 2008 9:42 pm | |
| stvarno je lepa... a i ona ima fantastičan glas... nije fer što najmanje peva... | |
|
Rili Volim ovaj forum...
Broj poruka : 252 Datum upisa : 24.01.2008
| Naslov: Re: Mai Čet Feb 28, 2008 10:56 pm | |
| I meni je njen glas Ok.. Ne znam što malo pjeva.. | |
|
| |