| Annie | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
chica*rebelde °A*d*m*i*n°
Broj poruka : 370 Datum upisa : 15.12.2007
| Naslov: Annie Pon Dec 17, 2007 8:38 pm | |
| Šta mislite o njoj? Glavni vokal RBD-a... Kako vam se sviđa? Da li je teško biti ona?! Komentarišite...Anahi Giovanna Puente Portilla je rođena u Mexico City on May 14, 1983. SPočela je svoju glumačku karijeru u seriji Chiquilladas, u seriji gdje je glumila i njena starija sestra Marichelo.
Glumila je u mEksičkoj hit seriji Clase 406 u kojoj je glumila Jessica Riquelme. 2003 godine, prijavila se za ulogu u telenoveli Rubí, ali je ulogu dobila Barbara Mori Bárbara Mori . Sledeće godine, Anahí je pozvana da glumi u seriji Rebelde (2004), gdje je glumila Mía Colucci. Anahi je član grupe Rebelde koja je nastala tokom snimanja istoimene serije.
Anahi je dobila razne nagrade za svoje glumačko umijeće kao što su Premio Ariel i Premios Juventud.
Anahi Maite and Dulce smatra za najbolje prijateljice i sestre, a Christiana, Christophera, i Alfonsa posmatra kao braću.
Poslednji izmenio dana Čet Jan 10, 2008 4:42 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Annie Čet Dec 27, 2007 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Iris Još uvek na početku...
Broj poruka : 20 Datum upisa : 18.12.2007
| Naslov: Re: Annie Pet Jan 04, 2008 11:46 pm | |
| Nisam videla ovaj clip... sad cu da ga pogledam... Annie je jako lepa devojka.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Annie Čet Jan 10, 2008 4:41 pm | |
| Kruže glasine da je htela da napusti grupu... ali ovo sam našla na esmas-ovom sajtu..
La cantante desmiente que vaya a estelarizar una telenovela de Nicandro Díaz. Durante los últimos días ha corrido un fuerte rumor de que Anahí podría separarse durnate algún tiempo de RBD para protagonizar una telenovela del productor Nicandro Díaz. Sin embargo, la cantante aseguró que todo se trató de un chisme, como tantos que ha desmentido a lo largo de su carrera. “Ahorita no puedo hacer novelas, aunque me propusieran está muy difícil”, señaló. Inclusive ya se había asegurado que la trama de la telenovela sería, entre muchos, la maternidad en la adolescencia, sin embargo, Anahí señala que ni siquiera se le han hecho la propuesta. “Es muy difícil para cualquiera de los seis hacer telenovelas, porque una novela te quita por lo menos nueve meses de tu vida, y a parte no me han propuesto nada”, aseguró. Mientras, el grupo está listo para iniciar en febrero una nueva gira por Estados Unidos.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Annie Čet Feb 07, 2008 7:01 pm | |
| | |
|
| |
Rili Volim ovaj forum...
Broj poruka : 252 Datum upisa : 24.01.2008
| |
| |
*Dulce-Zana* °A*d*m*i*n°
Broj poruka : 277 Location : U svetu cveca Datum upisa : 17.12.2007
| Naslov: Re: Annie Čet Feb 28, 2008 3:53 pm | |
| Ne peva lose, ali nisam njen fan! | |
|
| |
| Naslov: Re: Annie Čet Feb 28, 2008 9:45 pm | |
| kad sam je videla prvi put, nije mi bila nimalo lepa, ali sad mi je slatka... po meni ima malo piskav glas, ali ipak lepo peva... nisam njen fan no 1, ali je volim... | |
|
| |
Rili Volim ovaj forum...
Broj poruka : 252 Datum upisa : 24.01.2008
| |
| |
kristina Još uvek na početku...
Broj poruka : 10 Datum upisa : 23.04.2008
| Naslov: Re: Annie Sre Apr 23, 2008 5:54 pm | |
| ekstra je!!!obozavam je!!! | |
|
| |
Jeka Još uvek na početku...
Broj poruka : 17 Datum upisa : 29.04.2008
| Naslov: Re: Annie Uto Apr 29, 2008 10:31 am | |
| ok je...ponekad kresti kad peva...ali mi se najvise svidja kako je otpevala ALGUN DIA...lepo izgleda...nije bas trebala da bude anoreksicna,ali ok ja joj nista ne mogu:hawai girl: | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Annie | |
| |
|
| |
| Annie | |
|